Ce vom vedea pe scena conferinței How to Web 2024: peste 100 de speakeri și oportunități globale, între 2-3 octombrie

București, România – [10.04.2024] – Conferința How to Web, cel mai important eveniment de tehnologie și startup-uri din Europa de Est, anunță ediția 2024, care va reuni specialiști cu experiență internațională, facilitând oportunități de networking la nivel global. Conferința va avea loc în intervalul 2-3 octombrie la Face Convention Center Bucharest și promite să fie o întâlnire esențială pentru profesioniștii din industrie care caută resurse, conexiuni și noi idei pentru a-și extinde afacerile.

Conferința How to Web 2024 cuprinde patru scene dedicate, fiecare aprofundând câte un domeniu specific: startup-uri, investiții, inginerie (un element nou introdus anul acesta pe scenă), produse digitale și experiența utilizatorilor, marketing și vânzări, cultura organizațională și business. Aceste subiecte detaliate sunt concepute pentru a oferi participanților – fondatori de startup-uri, investitori, ingineri, manageri de produs, lideri de afaceri, specialiști în marketing, reprezentanți de vânzări și nu numai – acces la cele mai relevante informații pentru nevoile lor.

Cel mai mare expert mondial în poziționarea produselor și mai mulți lideri din industrie vor urca pe scenă

Conferința How to Web 2024 reunește în acest an o listă extinsă de peste 100 de speakeri, inclusiv lideri de opinie și veterani din industrie. Acești vizionari își vor împărtăși experiența globală și ideile practice pe cele patru scene dedicate ale conferinței. Indiferent dacă participanții sunt antreprenori experimentați care doresc să-și perfecționeze strategia de creștere sau profesioniști în devenire dornici să învețe de la cei mai buni, How to Web oferă o oportunitate unică de a obține cunoștințe direct de la profesioniștii care modelează viitorul tehnologiei.

  • April Dunford, fondator al Ambient Strategy: Supranumită „cea mai mare autoritate mondială în materie de poziționare a produselor”, April Dunford este un specialist de referință esențial pentru orice fondator de startup sau profesionist în marketing. Înțelegerea ei unică a modului în care se pot elabora strategii de poziționare a produsului a ajutat nenumărate companii să se evidențieze pe o piață aglomerată. În cadrul conferinței How to Web, April va dezvălui strategiile necesare pentru a dezvolta o poziționare de produs sau business, care să rezoneze cu publicul lor țintă, pentru a deveni lideri de piață.
  • Staffan Helgesson, partener general la Creandum: Antreprenor și investitor experimentat, Staffan va oferi informații valoroase despre tranziția de la startup la un business de succes. Participanții vor învăța despre cum să obțină finanțare, extinderea afacerii și încurajarea inovării continue. Staffan este unul dintre cei mai experimentați investitori din Europa, cu un simț unic al afacerilor și tehnologiei, după ce a investit în companii precum Bolt, Klarna sau Spotify.
  • Neetika Bansal, Head of Payments & Network Engineering la Stripe: Participanții la conferința How to Web pot descoperi îndeaproape puterea inteligenței artificiale cu Neetika, expertă în valorificarea acestor tehnologii pentru a genera inovații revoluționare. Modul în care startup-urile și companiile de tehnologie pot utiliza inteligența artificială pentru a transforma industriile și pentru a obține o valoare de neegalat pentru clienți va fi unul dintre subiectele cheie la Conferința How to Web 2024.
  • Els Aerts, co-fondator la AgConsult: Un pionier în cercetarea UX, Els Aerts îi va îndruma pe participanți în crearea unor experiențe inovatoare pentru utilizatori care îi poate transforma în clienți loiali. Els este expertă în proiectarea de produse intuitive și captivante pentru utilizatorii, care contribuie semnificativ la succesul startup-urilor și produselor de tehnologie.
  • David Peterson, Partener la Angular Ventures: Fondatorii care doresc să obțină o perspectivă din interior asupra peisajului startup-urilor o pot face ascultându-l pe David Peterson, un investitor internațional de tip capital de risc. Tendințele care modelează industria de tehnologie, calitățile pe care investitorii le caută la startup-uri și strategiile practice pentru a naviga în peisajul finanțării sunt doar câteva dintre subiectele puse pe masă.

Lista integrală de speakeri se poate regăsi pe website-ul conferinței: www.howtoweb.co/speakers/

Oportunități exclusive de networking pentru o creștere globală

Conferința How to Web are ca prioritate promovarea conexiunilor care depășesc granițele. Zonele de networking dedicate se adresează profesioniștilor din toate disciplinele din industria tehnologică, facilitând conectarea participanților cu potențiali investitori, colaboratori și clienți din întreaga lume. Cu peste 3.000 de participanți și o prezență internațională semnificativă, conferința oferă o platformă unică pentru a construi relații și a accesa o rețea care alimentează succesul afacerilor internaționale.

Poarta de intrare a Europei de Est pe scena mondială

Conferința How to Web se poziționează ca punte de legătură între inovația est-europeană și peisajul tehnologic internațional. Evenimentul reunește experți internaționali de top alături de talente regionale, creând un mediu dinamic în care participanții obțin informații de la cele mai strălucite minți din industrie. Acesta este cel mai important eveniment din Europa de Est pentru cei care caută o perspectivă din interior asupra scenei globale a startup-urilor și a mediului de business.

O săptămână de evenimente răspândite în tot Bucureștiul

Experiența Conferinței How to Web se extinde dincolo de evenimentul principal. Pe parcursul săptămânii 30 septembrie – 4 octombrie, va avea loc o serie de evenimente-satelit, care vor oferi o gamă largă de activități, de la prezentări interesante din industrie până la întâlniri special concepute pentru a promova colaborarea și un sentiment de comunitate. Acest program oferă o platformă pentru învățare continuă, networking și conectare într-un mediu prielnic business-ului în tehnologie.

Prin înscrierea la conferință, participanții au acces la o multitudine de cunoștințe, la o rețea globală și la oportunitatea de a accesa resurse internaționale.

Biletele Early Bird sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp și pot fi achiziționate de pe site-ul dedicat: https://www.howtoweb.co/tickets/.

Despre How to Web

How to Web este evenimentul de referință dedicat startup-urilor și tehnologiei din Europa de Est.

Inițiat în 2009, din dorința de a oferi acces la oportunități de învățare și networking pentru comunitatea profesioniștilor din tehnologie și antreprenoriat, How to Web a devenit rapid unul dintre cele mai influente evenimente din estul Europei. Prin facilitarea accesului la expertiză globală și networking de calitate, a accelerat adopția antreprenoriatului în tehnologie în România și în estul Europei.

Contact

Andreea Nicolae

Communications Manager How to Web

andreea.oproiu@howtoweb.co

+(40) 729 09060

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce vom vedea pe scena conferinței How to Web 2024: peste 100 de speakeri și oportunități globale, între 2-3 octombrie